tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ihanaa tänään se tuli!

Tänään se tuli. Kauan odotettu tekstiviesti: pakettisi on noudettavissa. No niin ihana oli viesti, että piti sitten ruokatauko käyttää paketin hakemiseen. Oli meinaan Siwa liian lähellä työpaikkaa. Sieltä hyllyjen kätköstä myyjäpoika naureskellen antoi minulle paketin. Aivan sitä piti koko matka takaisin töihin"kopeloida". Enkä mä jaksanut kotiin asti odottaa avaamista.

Sny18 kiitos ensiksi saatekirjeestäsi,joka saapui eilen. Ja kiitos paketista jonka tänään siwasta hain.

Paketissa oli pussillinen vihreää teetä(aivan ihanaa sillä pitihän sitä maistaa jo). Suklaata pehmeällä sisuksella , no sekin paketti on korkattu ja hyvää on. Ja sitten myös servettejä kesäisine itikoineen. Ja itse pääasia oli se ihanan vihreänvaaleanpunavalkoinen schoppenwollenin lankakerä. Unohtamatta niitä uusia puikkoja ja kaapelia. Sain ainakin siskon kateelliseksi niillä. Ja ai niin meinasin unohtaa aivan sen kauniin huivinohjeen joka paketissa myös oli.

Ei pitäisi laittaa noin ihania houkutuksia mukaan sillä työ on jo puikoilla ja ei haluaisi mennä ollenkaan nukkumaan, mutta pakko jos aikoo mennä aamulla töihin. Minä KIITÄN ISOSTI SNY18 SINUA.   Nyt lähden nukkumaan ja huomenna jatkan kirjoitusta ja neulomista.

Ihania unia!

5 kommenttia:

  1. Jee, se on perillä. :) Aina jännittää, kun paketti matkalla et mitä jos se meneekin kiertotietä tai jotain. Ja hyvä, että sisältö on mieleinen. :D Seuraava paketti on jo suunnitteilla, eli jos on jotain tarpeita/toiveita, niin voi olla vielä toteutettavissa.
    -SNY-

    VastaaPoista
  2. Oi tuota lankaa :) Niin keväistä!!
    Ja miten hauskaa...itikkaservettejä!

    VastaaPoista
  3. Jännän näköistä lankaa. Mitähän siitä tulee...

    VastaaPoista