lauantai 13. syyskuuta 2014

Salaistakin salaisempi paketti!

Tässä se sitten on ensimmäinen syksyn paketti:


Paketin haun kanssa oli hieman ongelmia. Menin sitä töistä päästyäni innoissaan hakemaan. kello olisilloin 14.05. Postissa nuori neiti kertoi minulle ettei pakettia voida luovuttaa ennen kuin klo 16.00 jälkeen koska se ei ole vielä heidän listoillaan. Olin hieman ihmeissäni, koska itse katsoin netistä, että paketti oli kirjattua postiini 13.48 eli reippaasti ennenkuin tulin sitä hakemaan. No sanoin tulevani neljän jälkeen uudelleen. Tällä kertaa mukani olivat sisareni pojat, jotka tulivat viikonloppu vierailulle luokseni. Poikia paketti kiinnosti kovin ja emme voineet olla aukaisematta sitä. Ja mitä kaikkea ihanaa pakettini sitten sisälsi:


 Siellä oli kortti, joka kertoi että paketin teemana on valkea luovuus. Kortissa luki myös, että " Unelmat ja haaveet kantavat ja antavat voimaa." Parini haluaa, että valitsen ja mietin mistä haaveilen ja kuvaan sen jollain tapaa ja syy tähän löytyy kauniista punaisesta ruusu pussukasta. Varsinainen kuukauden pakettini sisälsi valkeaa nalle lankaa, kissalle herkkuja, ruusupuiset pyöröpuikot, myssyjä ja asusteita-lehden, coolaideja sekä suklaalusikan. Kyseinen suklaalusikka aiheutti jo pienen tappelun nujakan pojissa, että kuka sen saa syödä. Ilmoitin sen nauttijan olevan minä. Ihana keksintö tuo suklaalusikka.

Ja sitten paketti sisälsi vielä tämän kiehtovan ruusupussukan ja sen sisällön.

 Kiitos tästä muistamisesta. On kiva vanheta näin hienon lahjan kanssa. Lahjaksi sain siis lempiväriseni vihreän itsetehdyn heijastimen, pandan valkosuklaata (nam ja lurps), kissaisen pyyhkeen on muuten aivan ihana, sekä kehyksen jonka päällä lukee Dream (unelmia). Oletan, että minun täytyy laittaa tähän kuva unelmastani/haaveestani. Sen haaveen ja unelman tiedän ja sen verran voin jo paljastaa, että se liittyy mökkiin. Sitä millaisen mökin haluan en tiedä, mutta sijainti sille on jo. Mökki tulee sijaitsemaan Soisalossa (saari etlä Kallavedellä) pienellä tontilla, jota hallitsen yhdessä veljeni kanssa. Tänään myös tieni vie sinne, koska olen luvannut Pojille synttäri lettukestit ja saunan mökkitontillamme sijaitsevissa rakennuksissa.

Kiitos sinulle SNY:ni!





4 kommenttia:

  1. Kiva että pakettisi ehti perille ennen syntymäpäivääsi. Pitkät puikot pakkasin mukaan, ajattelun, että niiden kanssa voi vaikka kutoa kahta sukkaa kerrallaan. Lieneekö sinulle entuudestaan jo tuttua? Jos ei, niin kokeilehan joskus. Ja totta,kehykseen ajattelin että kuvaat sen haaveesi ja toivon, että Se kuva antaa voimaa sellaisina päivinä, jolloin sitä eniten kaipaat

    VastaaPoista
  2. Synttärionnittelut! <3

    Siis aivan ihanasti kasattu paketti <3

    VastaaPoista
  3. Sydämellä koottu, voimia antava paketti, SNY:si on päässyt asian ytimeen, ilon tuottamiseen! Onnea synttärin johdosta! t. jonkun toisen pari

    VastaaPoista