maanantai 17. marraskuuta 2014

Marraskuun paketti saapui

Voi sua SNY:ni. Kiitos paketin toimittamisesta ihan kotiovelle. Edes isäni, joka takapihalla hääri ei ollut nähnyt käyntiäsi. Liikut siis kuin tonttu ( hiljaa, hämärissä ja huomaamatta).
Jalkani alkaa olemaan parempi. Sain siihen aikaiseksi tulehduksen kantakalvoon, jonka takia en ole pystynyt liikkumaan 3 viikkoon paljoa minnekään. Ensi viikolla pitäisi töihin yrittää kömpiä. Paketti saapui ihanasti kaikkien huolien keskelle valoa tuomaan päivään.

 


Ja sitten ihanaisen paketin sisältöön sieltä löytyi;
- Bambuinen virkkuukoukku
- valkeaa puuvilla lankaa
- jouluteetä
- Mirrille jotain kuivakaloja
- pieni pallo ( päätyi jo leikkeihin ja kolinaa kuuluu)
- kaksi punaista tuikkulyhtyä
- puna-oranssi virkattukiekko (tämä tulee sitten kohta tonttujen alle pöydälle)
- sydämen muotoinen pesusieni
- operaatio Lipstick- kirja ( mä niin rakastan pehmokansikirjoja. Oon suurkuluttaja harlequin-sarjalle .hyvä syy mennä kirpparille)
- 100 virkattua lumihiutaletta- kirja.(tätä kirjaa olen jo pidempään himoinnut ja nyt sen sain. ISO KIITOS)
-piparkakkuja ( lurps)
Taisin tosiaan laittaa etten pysty virkkailemaan. Mä pystyn pienissä erissä/ pienen kokoisia virkkaus hommia tekemään, joten älä huoli paketti oli ihana ka kädet vipattaa jo koukkua päin.
Suuri kiitos ja ihanaa kun toit paketin minulle kotiin asti.

Pitihän sen perheen pienimmän herkkuhetki myös kuvata. Voin ketos ettei tykännyt kun kameran kanssa nenän edessä olin kun toinen syö. Onko nämä kuivakalat muikkuja? Mistä näitä saa? Ei ole koskaan tullut mieleen Mirrille tarjota kuivakalaa, koska tuoretta hän ei suostu syömään. Ainoa kala mitä syö niin on savulohi.

5 kommenttia:

  1. Onpas kiva, kun paketti on toimitettu ihan kotiin <3.
    Runsas, ihana paketti!

    VastaaPoista
  2. Hei, ihanaa että paketti päättyi oikealle ihmiselle, mä sitä koko illan jönnitin. Koetin googletta sun osoitetta ja sitä postilaatikkoa etsin.
    kiva kuulla, ettei mennyt pahasti pieleen paketin sisältö. Harmittaisi näin joulun lähestyessä saada jotain ei niin mieluista.
    kissan kuivakalat löytyi meidän citymarketista, en ole aiemmin valikoimassa nähnyt, kiva kun kissalle herkut maistuivat :)

    VastaaPoista
  3. Paketti oli todella ihana. Ja illalla jo ennätin yhden hiutaleen virkata. Tänään ole aloittanut toista hiutaletta mihin langan kaveriksi laitoin heijastinnauhaa. Siis sellaista ihan ohutta. Näiden hiutaleiden tarkoituksena on mennä sisareni yrityksen ikkunaan huomiota herättämään ja tuomaan lisää asiakkaita. Kuvaa niistä laittelen kunhan saan tehtyä lisää.

    VastaaPoista
  4. No oletpa ollut sukkela. Näissä hiutaleissa mä Tykkään just siitä, kun lankaa/materiaalia vaihtamalla saa niin erinäköisiä tehtyä.
    kuvaa jään odottelemaan :)
    t: snysi

    VastaaPoista